divendres, 24 d’octubre de 2014

CAP DE SETMANA EN FAMILIA 25-26 D'OCTUBRE

Comencem el cap de setmana amb una activitat que no es potser per fer en família, però si que creiem que pot ajudar a molts a trobar solució a un problema que de vegades es pot fer molt difícil de portar.
Rosa Jové és una reconeguda psicòloga especialitzada en  psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria, i autora de diversos llibres sobre el son infantil. Per que us feu una idea de la línia que pot portar la xerrada un dels seus llibres és "Dormir sin lágrimas".L'Associació Calaix de Sastre organitza aquest esdeveniment, impulsat pel Grup de Lectors de Cavall Fort.
Diumenge 26 d'octubre de les 11h a les 19h als Jardins del Palau Falguera.
PROGRAMA DE LA FESTA 

 
El dissabte 25 i el diumenge 26 es celebra la festa dels Súpers a   Barcelona, una macrofesta per els petits i no tan petits de la casa.
 

 
Podeu visitar aquesta pàgina on trobareu moltíssimes activitats per fer i llocs per descobrir en família

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!