divendres, 3 d’octubre de 2014

US CONVIDEM A PROVAR LES NOVES EXTRAESCOLARS

Des del dia 1 d'octubre les activitats extraescolars estan en marxa. Aquest any n´hi ha unes quantes de noves, algunes han tingut força acceptació, però a d'altres, potser perquè no heu tingut la oportunitat de conèixer-les, no s´hi han apuntat prou nens/es per tirar-les endavant.
Per aquesta raó, us convidem a provar-les la setmana vinent.
Es imprescindible que passeu per l'AMPA dilluns o dijous tarda, o envieu un correu a lapauvilinadigital@gmail.com per apuntar els nen/a.

PATINATGE
Dimarts 7 d'octubre a les 16.30 (1er-6é)
(Ës necessari portar proteccions, casc, genolleres, colzeres..) sabem que és difícil que ho tingueu, però és perillós que no en duguin, i nosaltres no en tenim per deixar.

TEATRE
Dimarts 7 d'octubre a les 16.30 (1er-6é)
Dijous 9 d'octubre a les 16.30 (P3-P4-P5)

EXPRESIÓ CORPORAL
Dious 9 d'octubre a les 16.30 (es farà la prova unificant el dos grups)

RACÓ DE L'ART
Dimecres 8 d'octubre a les 16.30 (P3-2on)

EDUCACIÓ EMOCIONAL (Dimarts 7)

TEATRE FAMILIAR (Dimecres 8 d'octubre a les 16.30) (P3-P4-P5)
(Aquesta activitat ha tingut molt poca demanda, ens han arribat veus de que hi ha alguns interessats però el dia no és compatible, podeu venir a l'AMPA i dir si esteu interessats, per fent-se una idea de com es podría fer)

Trobareu més informació de totes les activitats a la pagina d'extraescolars d'aquest mateix blog.
US ESPEREM!Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!