dijous, 13 de novembre de 2014

MERCAT SOLIDARI I DE SEGONA MÀ

Hola families, us volem informar i demanar-vos participació en la mesura que pugueu.
El proper dissabte 29 de novembre, de 10h a 14h, a la Pl.de la Vila, dins del marc de la Setmana europea de prevenció de residus, es faran dos mercats una mica especials.
Hi dos opcions:
La primera, és el Mercat Solidari.
En aquest mercat es venen a baix cost els objectes que dóna la gent. Els beneficis es destinen al Banc d' Aliments i a la compra de joguines, en el marc de la campanya "Cap infant sense joguina".
Podeu portar els vostres objectes del 3 al 19 de novembre al Casal de la Gent Gran: De dilluns a divendres de 18 a 19.30h.
Els articles del mercat solidari han de complir les següents condicions:

  • Estar en bon estat per poder-los utilitzar.
  • Si són electrònics, han de funcionar correctament.
  • Si es tracta de roba, ha d'estar neta i en bon estat.
  • No poden ser molt voluminosos.
La segona opció, és el Mercat de Segona mà.
Es compren i venen objectes usats, amb la filosofia de donar sortida a aquells articles que no fem servir.
Aquesta opció és la que ens plantegem com a AMPA,
Seria una oportunitat per recaptar diners, per poder fer un fons solidari.
Per poder participar, necessitem la vostra ajuda, es necessiten voluntaris per estar a la Pl. de la Vila el dissabte 29, i que porteu objectes usats a l'AMPA.
Si creieu que és una bona idea i voleu col.laborar, apropeu-vos a l'oficina de l'AMPA dilluns o dijous tarda, o contacteu amb nosaltres a lapauvilina@gmail.com . Penseu que la data límit per presentar la sol.licitud és el 19 de novembre. I si teniu objectes que ja no feu servir doncs els hi donarem una segona oportunitat.
Moltes gràcies!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!