dijous, 18 de desembre de 2014

VOLUNTARIS PER LA FESTA DE NADAL I EL DIA DEL CONCERT

Hola families, volíem demanar-vos una altre vegada col.laboració. En aquesta ocasió necessitem ajuda per dues coses diferents.
Com ja sabeu, demà 19 de desembre, és la festa de Nadal de l'AMPA, es faran tallers, es repartirà berenar, i agrairem l'ajuda de dos o tres pares/mares.
Per altre banda, també com ja sabeu, el dilluns 22 de desembre els nens d'Infantil i Cicle Inicial, faran el concert de Nadal. Com que hi ha pares que tenen nens de Cicle Mitja i Superior, i estaran al concert, amb els seus petits, demanem pares voluntaris, dos o tres, per estar a càrrec dels nens grans, mentre no arriben.
Si podeu venir a una cosa o a l'altre, poseu-vos en contacte amb algú de l'AMPA, o envieu un mail a lapauvilinadigital@gmail.com
Moltes gracies!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!