divendres, 23 de gener de 2015

"CAMINO A LA ESCUELA" AL CINEBAIX

Del 23 al 26 de gener es projectarà al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat Camino a la escuela, un documental que narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians -Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel- que s’han d'enfrontar diàriament a nombroses adversitats i perills per arribar a l'escola. Aquests infants viuen en quatre zones molt allunyades entre si, però comparteixen les mateixes ganes d'aprendre i són conscients que només l'educació els obrirà les portes a un futur millor.

Camino a la escuela és una pel·lícula plena d’optimisme i esperança en un futur, on per a Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel tot és possible amb coratge, predeterminació i esforç.

Les sessions seran divendres, dissabte, diumenge i dilluns a les 20 h.La pel·lícula està recomanada per a tots els públics i es projectarà en versió doblada al castellà. 

Al web de CineBaix teniu més informació sobre aquesta pel·lícula: http://www.cinebaix.com/cartellera/2015/2015-01-23/caminoalaescuela.php.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!