dilluns, 16 de febrer de 2015

"LES NOSTRES FOTOS" DONEU-HI UNA ULLADA!

Hola families, us volem avisar de que a la pàgina "les nostres fotos" d'aquest blog, hi trobareu noves fotografies i algun vídeo també.
Tenim la Castanyada (amb els vídeos de les cançons dels nens/es), la visita del Patge Shelin a l'escola, el Concert de Nadal i la Festa de Nadal.

Com que ens hem retardat amb les fotos, també va quedar pendent comentar la Festa de Nadal. Només dir que va anar molt bé, i volíem agrair a tots els que van treballar perquè fos possible.
Al Manolo, per la feina que fa amb la recollida d'aliments, i a tots els que vareu pensar a portar alguna cosa per col.laborar, ens va dir que va ser prou gent. A la Montse, Mª Ángeles i especialment Cristina, per preparar tot el material i ensenyant-se a fer aquelles postals tan xules! I a les mares de la comissió de festes, per quedar-se fins tard, amb el fred que feia, perquè tots els nens/es de les extraescolars poguessin berenar. Finalment comentar que els nens/es de sisè, amb ajuda dels seus pares/mares, van estar venent objectes de segona mà i d'altres fets per ells, pel seu viatge, i també van sortejar la cistella que va guanyar una àvia d'un nen de l'escola, felicitats!

En breu tindrem les fotos del carnaval a l'escola i de la Rua, esperem que us agradin!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!