dilluns, 20 d’abril de 2015

CELEBREM SANT JORDIHola families, ja tenim molt a prop la diada de Sant Jordi, i com cada any, ho volem celebrar amb vosaltres, serà el dijous 23 d'abril, a les 16.30h.
L'AMPA, conjuntament amb l'equip de mestres, com ja se us ha informat des de l'escola, organitzem l'intercanvi de llibres. Volem recordar-vos que demà dilluns 20 d'abril, de 16.45 a 18h, és el darrer dia per portar els vostres llibres per intercanviar-los per ikons, que us serviran per poder participar el dijous a l'intercanvi.
A més també hi seran els alumnes de sisé, venent roses i altres objectes que han fet, per finançar el seu viatge de fi de curs, i ens tindran preparat un berenar.
Per últim volem animar-vos a participar a la recollida d'aliments que organitza un pare de l'escola, pel banc d'aliments de la parròquia Sant Joan Baptista de Sant Feliu.

Ens trobem dijous a la sortida de les classes, Que tingueu una molt bona diada!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!