dimecres, 20 de maig de 2015

FESTA DE FI DE CURS, SOPAR DE TRAJE I RECOLLIDA D'ALIMENTS


Benvolgudes families,


El 5 de juny celebrarem un any més la festa de fi de curs a la nostra escolaTots coneixeu el seu nom, és la festa “ de traje” i no perquè portem vestits elegants, com algú podria pensar, sino perquè cada familia porta de casa tot allò que ha preparat amb il.lusió i amb ganes de compartir amb els altres. I el pati s´omple de petits, de grans, de mitjanets, demúsica, de rises, de converses…

Us demanem que porteu també moltes ganes de ballar, de cantar, de parlar, de compartir amb la familia escolar. Com cada  any les families de sisè ens han preparat alguna sorpresa i  la diversió està assegurada.

Com que serem molts, això esperem, entre tots hem de vetllar per respectar l´espai físic  de l 'escola i evitar sortir de les zones habilitades per la festa. Tinguem cura de que els nostres fills també ho saben i ho respecten. Amb bones dosis de civisme i  de companyerisme la festa serà tot un éxit!.

També es farà una “ recollida d´aliments”. A l ´entrada de la festa hi hauran unes caixes per qui vulgui col.laborar i així ens sumem a les campanyes de recollidad´aliments que posen en marxa diverses entitats de Sant Feliu.

L'entrada serà de 20.30 a 21.30h, després les portes estaran tancades.
Recordeu que aquest any, cada família ha de portar els seus estris pel sopar, plats, coberts.. el que creieu necessari.
I també penseu que aquest dijous 21 de maig, de 16.30 a 17h, és el darrer dia per apuntar-vos al sopar.

Fins el dia 5 de juny!. Us hi esperem a tots!


AMPA Pau Vila


Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!