dissabte, 30 de maig de 2015

FIRA DE LA SOLIDARITATHola famílies, aquest dissabte 30 de maig, de 10h a 14.30h, es celebra a la pça. de la Vila, la XI Fira de la Solidaritat, on es donaran a conèixer els projectes i la feina, que una quinzena d’entitats i organitzacions no governamentals duen a terme en països d’arreu del món, per ajudar la seva gent a tenir una vida digna
Hi haurà activitats infantils, juvenils i familiars per conèixer costums i tradicions d’altres cultures. Durant la celebració es podrà fer una joguina amb materials reciclats, fer un tast de menjars del món, aprendre percussió africana o descobrir com escriure en àrab el nostre nom.
El punt i final de la jornada anirà a càrrec de Muyakustic que oferirà un concert amb música de mestissatge i ritmes del món.
Organitzada pel Consell Solidari de Sant Feliu i l’Ajuntament.
Programa Fira de la Solidaritat
Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!