dissabte, 30 de maig de 2015

RECOLLIDA D'ALIMENTS AL SOPAR DE TRAJE

Hola famílies, us adjuntem el cartell de la recollida d'aliments al sopar de "traje", volem també recordar que l'any passat va ser tot un èxit, i el Manolo, el pare que l'organitza, estava molt content de la solidaritat del Pau Vila. Com que venim molts, i ja venim carregats, costa molt poquet posar un paquet més a la bossa per ajudar als que més ho necessiten.
Moltes gracies!


Al sopar del  TRAJE ”,  jo  TRAJE

aliments pel BANC D’ALIMENTS

I tu? Vols col.laborar a la recollida solidaria d'aliments?

El dia 5 de juny, a l’entrada del sopar del Traje, farem recollida d’aliments i els donarem al Banc d’aliments de la parroquia Sant Joan Baptista de Sant Feliu. Pots portar aliments aquest mateix dia, o a partir del dilluns 1 de juny a l’AMPA de l’escola.


Els principals aliments que es necessiten són:


Llet, cacau soluble, crema de cacau, galetes, oli, conserves de peix, conserves de tomaquet, farina, sucre i aliments preparatsLA SOLIDARITAT ÉS LA TENDRESA DELS POBLES

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!