dijous, 17 de desembre de 2015

FESTA DE NADAL I RECOLLIDA D'ALIMENTS


Hola famílies, aquest dilluns 21 de desembre a les 16.30h, celebrarem que el Nadal ja és aquí amb una festa a la sortida de l'escola.

Hi haurà tallers a la biblioteca pels nens/es, farem collars, postals de nadal molt xules i ens agradaria molt que entre tots/es féssim una corona per la porta de l'escola molt acolorida i original.

A més els alumnes de sisè faran el sorteig de la seva panera, posaran una paradeta i vendran berenar per aconseguir diners pel seu viatge de final de curs. No us descuideu de comprar els nombres pel sorteig!

I per passar-ho moolt bé, que hi ha millor que ballar una estona! Farem una masterclass de zumba per tots/es els que vingueu i hem pensat que seria més divertit encara, si portem un complement nadalenc (barret de Pare Noel, banyes de Ren, corona de Rei Mag, el que volgueu i tingueu més a mà) Us agrada la idea?

I per últim però molt important, com sempre el Manolo, estarà fent la recollida d'aliments a la festa,
ens diu que el més necessari són aliments per l'esmorzar:
Llet
Galetes
Cereals
Cacao en pols
etc..
I si voleu també productes nadalencs

Us esperem a tots/es per passar una tarda diferent i entretinguda,

BON NADAL!

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!