dilluns, 21 de desembre de 2015

STOP AL TANCAMENT DE TRES LÍNIES A L'ESCOLA PÚBLICA DE ST.FELIU DE LLOBREGAT

Hola famílies, us volem fer arribar una informació que creiem important tant per l'escola com per les famílies.
El departament d'ensenyament te previst el tancament de tres línies de l'escola pública de la nostra ciutat, per disminució de natalitat.
La nostra escola ja va perdre una línia, quan les instal.lacions per tenir-ne dues ja estaven fetes, i en conseqüència hi ha més nens/es a les aules.

Cal unir-nos i mobilitzar el màxim de persones per reivindicar, defensar i demanar:

1. Reducció de ratio i no tancamanent de línies per aconseguir més qualitat a les aules, recordem que anteriorment la ratio era de 22 nens per aula.

2. Lliure elecció de les famílies de l'escola dels seus fills: no condicionar l'elecció de les famílies per l'oferta de places de cada escola sinó que cada escola pugui obrir línies en funció de la demanda que tingui.

3. Defensa de l'Escola Pública: totes les inversions fetes per tenir dues línies ara es perdran. Defensem dues línies, no generen més despesa només manté el cost d'un any més ja pressupostat.

PER TOT AIXÒ US CONVOQUEM EL PROPER DIMARTS 22 DE DESEMBRE A LES 20:00 AL CENTRE CÍVIC DE LES TOVALLOLES per planificar tot un seguit d'accions reivindicatives per aturar aquest Genocidi de l'Escola Pública a Sant Feliu de Llobregat.

Us mantindrem informats, la qualitat de l'escola dels nostres fills/es també depén de nosaltres.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!