dilluns, 11 de gener de 2016

RECOLLIDA DE FIRMES A L'AMPA PER DIR NO AL TANCAMENT DE LÍNIES DE P3

Hola famílies,


                                  Reunió el 22 de desembre al CC. les Tovalloles

Abaixar la ràtio d’alumnes per classe tant a l’escola pública com a la concertada perquè no calgui tancar cap línia de P3 el curs vinent.  

Amb aquest objectiu s’han començat a mobilitzar associacions de famílies, mestres, associacions de veïns, sindicats i partits polítics de Sant Feliu. Davant la baixada demogràfica que es preveu per al proper curs, es demana al Departament d’Ensenyament que baixi el nombre d’alumnes per classe i d’aquesta manera es millori la qualitat de la docència. I a més a més es preservi el dret de les famílies a escollir l’escola que volen per als seus fills, dret que es vulnera si, com ja ha fet altres vegades el Departament, es tanquen línies de P3 abans que es facin les preinscripcions.

La primera reunió es va celebrar el dia 22 de desembre al CC les Tovalloles. Aquí podeu consultar L'ACTA

Podeu passar a firmar per l'oficina de l'AMPA de la nostra escola, us seguirem informant de les properes mobilitzacions.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!