divendres, 5 de febrer de 2016

CARNAVAL


Hola famílies,
Demà dia 6 de febrer és la Rua de Carnaval a Sant Feliu, començarà a les 18.30h i quest any el Pau Vila sortim en posició 11 i 11B, som 83 participants.

Aquest any el Carnaval del Pau Vila ha estat un gran repte, una part important dels participants més actius havien marxat de l'escola. Al inici es va formar una petita i inexperta comissió, però després molta gent ha anat col.laborant i entre tots, ho hem aconseguit!!

Des de l'escola també participem a la comissió de carnaval de l'Ajuntament, tenim moltes ganes de seguir participant a la Rua, i cada any ho volem fer millor.

Ah! i recordeu que podeu votar la nostra comparsa a partir de les 17.30h fins a les 00h a la pàgina principal de Fetasantfeliu.
http://www.fetasantfeliu.cat/noticia/79066/participa-al-premi-de-votacio-popular-per-carnestoltes
Us esperem i que passeu un bon Carnaval!

Comissió de Carnaval

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!